Esa Timonen-muistot talteen!

UKK-arkisto kerää muistoja Esa Timosesta

Tapasitko sinä, sukulaisesi tai tuttavasi maaherra Esa Timosen (1925-2015). Oletko työskennellyt hänen kanssaan lääninhallituksessa? Oletko tavannut häntä vaalityössä Pohjois-Karjalassa? Muistatko tarinoita Timoseen liittyen?

Urho Kekkosen arkisto kerää yhteistyössä Esa Timosen perinneyhdistyksen kanssa Timoseen liittyviä muistoja ja tarinoita. Tarkoitus on laajentaa UKK-arkistossa säilytettävää Timosen arkistoa ja hyödyntää tulevia tutkijoita sekä kiinnostuneita monipuolistamalla kuvaa sotaveteraanina, ministerinä ja maaherrana Pohjois-Karjalan eteen toimineesta miehestä. Kaikki pienimmätkin tarinat ovat arvokas lisä muistitietokokoelmaan.

Timonen-muistot voi toimittaa joko sähköpostitse pekka.lahteenkorva@ukk-arkisto.fi tai tapio.enberg@ukk-arkisto.fi tai postitse, osoite Urho Kekkosen arkisto, UKK-tie 8, 16350 Niinikoski. Pyydämme liittämään tiedon vastaajan tai muistelijan syntymävuodesta, ammatista ja kotipaikkakunnasta. Mikäli haluat, että vastaus tallennetaan arkistoomme nimettömänä tai nimimerkillä, pyydämme ilmoittamaan.

Lataa esite tästä!